Yetkili Öğretmen
|
 |
« : Ağustos 05, 2009, 07:38:04 ÖS » |
|
AKADEMİK BİRİMLER
LİSANS EĞİTİMİ VEREN BÖLÜMLER
Eğitim Fakültesi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Eğitim Bilimleri İlköğretim Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Yabancı Diller Eğitimi Fen-Edebiyat Fakültesi
Batı Dilleri ve Edebiyatları Çeviribilim Felsefe Fizik Kimya Matematik Moleküler Biyoloji ve Genetik Psikoloji Sosyoloji Tarih
Türk Dili ve Edebiyatı Türkçe Dersleri Koordinatörlüğü
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İktisat İşletme Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Kimya Mühendisliği Makina Mühendisliği Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Turizm İşletmeciliği Uluslararası Ticaret Yönetim Bilişim Sistemleri Yabancı Diller Yüksekokulu
İleri İngilizce İngilizce Hazırlık Modern Diller Birimi LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VEREN ENSTİTÜLER
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü
Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü
Çevre Bilimleri Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Bilgisayar Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Elektrik- Elektronik Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Endüstri Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Finans Mühendisliği (M.S.) Fizik (M.S., Ph.D.) Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans Anabilim Dalı (M.S.) İnşaat Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Kimya (M.S., Ph.D.) Kimya Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Makina Mühendisliği (M.S., Ph.D.) Matematik (M.S., Ph.D.) Moleküler Biyoloji ve Genetik (M.S., Ph.D.) Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi (M.S.) Nükleer Mühendislik (M.S., Ph.D.) Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi (M.S., Ph.D.) Otomotiv Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Sistem ve Kontrol Mühendisliği (M.S.)
Tıbbi Sistemler ve Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M.S.)
Yazılım Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M.S.)
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü
Deprem Mühendisliği Jeodezi Jeofizik Sosyal Bilimler Enstitüsü
Avrupa Çalışmaları (M.A.) Bilişsel Bilim (M.A.) Çeviribilim (Ph.D .) Dilbilim (M.A.,Ph.D.) Eğitim Bilimleri (M.A., Ph. D.) Eleştiri ve Kültür Araştırmaları (M.A.) Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M.A.) Executive MBA Programı- İşletme Bölümü Felsefe (M.A., Ph.D.) İktisat (M.A., Ph.D.) İngiliz Dili Eğitimi (M.A., Ph.D.) İngiliz Edebiyatı (M.A.,Ph.D.) İşletme (M.A., Ph. D.) İşletme Bilişim Sistemleri Programı (M.A.) Konferans Çevirmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M.A.) Psikoloji (M.A., Ph.D.) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (M.A., Ph.D.) Sosyoloji (M.A.) Tarih (M.A., Ph.D.) Türk Dili ve Edebiyatı (M.A., Ph.D.) Uluslararası Ticaret Yönetimi Yüksek Lisans Programı (M.A.) Yazılı Çeviri Yüksek Lisans Programı (M.A.) Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı Otelcilik Meslek Yüksekokulu
Turizm İşletmeciliği (İkinci öğretim) Diğer Birimler
Beden Eğitimi Güzel Sanatlar
|